fbpx

Canva setup

På bagrund af vores design gennemgang, sætter vi hele dit design op i Canva Canva er et grafisk online software, der findes både i en gratis version og en betalings version, for at løse den opgave vi skal bruge det til skal du betale for programmet, det koster ca. 800 kr om året.

Her vi du have alle dine design elementer, de ligger så du kan se filerne og hvis du har brug for at sende dem til ekstern leverandøre, kan du enten downloade den fil de skal bruge eller for længerevarende samarbejde give dem adgang til Canva.

Til de faste grafiske produkter uanset om det er tryksager, social medie indhold, eller annoncer, laver vi en række skabeloner og/eller færdige produkter, som du selv rette f.eks. priser, datoer, lokationer eller produkterbilleder i efter behov.

Hele Canva er online, hvilket betyder at selv om du kan gøre det hele selv, så har du altid min support i baghånden, hvis der skal laves mere avancerede ændringer, nye skabeloner eller sættes elementer op til f.eks. nye produktserie, så kan du altid får hjælp.